Hola!

Sobre mi

Em dic Jovita i sóc llicenciada en Biologia i Doctora en Neurociències

sóc Jovita ....

Em dic Jovita i sóc llicenciada en Biologia i Doctora en Neurociències

Fa uns anys, va arribar a la meva vida una nova curiositat centrada en les aromes, les seves combinacions i creacions.

És per això que, a dia d’avui, sóc una apassionada de tot el que té a veure amb les aromes naturals i la cosmètica natural i ecològica. M’encanta facilitar experiències personalitzades i formació relatives a aquest món, el poder compartir coneixements, vivències i enriquir-me en cada trobada.
Tot va començar el març de l'any 2010

quan escrivia la tesis doctoral, després de quatre anys d’investigació on aprens, comparteixes i coneixes el costat més clar i més fosc de tu mateix/a, dels teus mentors, dels companys i de les institucions on ets o visites.

La tesis, per mi, era la culminació d’una carrera molt ben estructurada (almenys, a nivell mental): estudiar biologia, iniciar la carrera investigadora amb el doctorat, escriure i defensar la tesis per seguir en el món de la investigació, i tots els demés passos per fer el que calia

Canviar de
camí

La meva part més emocional ja feia temps que em parlava de que no funcionàvem com calia

jo l’anava callant, convencent-me que feia el que tocava, que molta gent havia fet esforços per mi, etc.
En aquells moments, es va a posar a parlar el meu cos físic. De tant en tant, ja deia la seva, amb algun carregament de cervicals, mals de cap constants i d’altres manifestacions. Però em va aparèixer una èczema i inflamació de la pell (no n’havia patit abans) i em va tocar MIRAR-ME, observar-me. El primer que vaig fer, treballant a una institució sanitària, va ser anar a que em diagnostiquessin. Era dermatitis atòpica. La causa? En aquell moment, va importar poc, ja que només es van centrar a treure els símptomes.

De totes maneres, no millorava i el que m’aconsellaven per conservar la hidratació i nutrició de la pell, al meu cos, no li anava bé, no li acabava de convèncer.

Gràcies a aquest fet i que sóc una persona curiosa, em vaig endinsar en el món de la cosmetologia.

Com es feien i què duien exactament els productes que em posava a la pell? Eren iguals els de farmàcia als de les grans superfícies? Podia formular i fer per mi mateixa?

Dóno les gràcies a la meva pell perquè amb els seus sistemes d’alarma em va descobrir el món de la cosmètica i la perfumeria natural. Unes disciplines que em motiven per seguir aprenent cada dia.

A més, vaig aprendre que cada persona és única i, per això, m’agrada posar de relleu la importància de la personalització, que és un dels valors més importants de Pocions de la Jovita.

Com t'acompanyo?

Tu tens la paraula. T’agrada aprendre i crear? A través de les formacions tindràs els coneixements base per a experimentar i fer-te la cosmètica més idònia.
Prefereixes els plans “sense feina”? A través de la sessió personalitzada expressaràs què necessites i començarem el camí per a realitzar el cosmètic per tu.
T’agradaria crear un esdeveniment o un record? T’ajudo amb la temàtica i/o a crear el producte idoni per l’ocasió?

I així va néixer Pocions de la Jovita amb l'objectiu de facilitar el coneixement de les aromes, la cosmètica natural i ecològica i acompanyar-te per esbrinar la combinació d'ingredients i aromes idoni per tu i la teva pell.

Pocions de la
Jovita

Sóc originària de la Palafrugell (Costa Brava) i adoptiva de Sabadell
Pel meu compromís amb la ciutat on visc, participo activament com a membre de la junta de l’Emprenedores Teixint Sabadell, associació d’emprenedoria en femení, i de la Xarxa Onion, associació d’emprenedoria, empresaris i empresàries. Creadora d’Experiències Aromàtiques i Fundadora de Pocions de la Jovita (Formació en Cosmètica Natural i ecològica)