Teràpies2018-10-29T15:26:56+00:00

TERÀPIES NATURALS

MASSATGE AMB CANYES DE BAMBÚ

El massatge es realitza amb canyes de bambú de diferents diàmetres. El bambú és un material molt fort i robust però, al mateix temps, molt flexible.
Aquest massatge varia en intensitat segons la zona a tractar i, a més, gràcies als moviments de pressió i lliscament, incrementa l’aport d’oxigen, el drenatge limfàtic i la regeneració de teixits. Com a conseqüència, es produieix un efecte sedant sobre el sistema nerviós i és molt efectiu com a relaxant muscular.

Hores concertades (DL-DV)

Millora la circulació sanguínea, és drenant, elimina toxines i ajuda a eliminar la pell de taronja i millorar la figura.

60 min / 50€


QUIROMASSATGE

És un massatge realitzat a través de la manipulació manual de la musculatura que ajuda a tractar diferents part del cos i és útil, sobretot, per reduir contractures, relaxar el cos i fer front a l’estrès. Les contractures s’originen quan hi ha un escurçament del múscul o conjunt de músculs de la zona afectada. Això fa que lligaments i tendons associats a aquests músculs pateixin unes tensions innecessàries.
El massatge terapèutic treballa la contractura amb profunditat fent que el múscul vagi retornant a la seva posició natural.

 

Hores concertades (DL-DV)

Treballa a nivell de musculatura profunda i proporciona un efecte descontracturant i/o disminueix les càrregues musculars.

60 min / 50€


REIKI

El tractament consisteix a activar diferents punts d’energia a través de les mans, bé sigui posant les mans suaument sobre ells o a una distància curta del cos. És una tècnica que equilibra tot el cos i produeix un estat de relaxació profunda.
El Reiki és compatible amb qualsevol altra teràpia, tant al·lopàtica com holística. A més, és una tècnica reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com a teràpia complementària.
L’energia Reiki és una energia neutra, molt segura i mai pot fer mal ja que prové directament de l’energia universal, que existeix a la natura, i no del propi terapeuta.

Hores concertades (DL-DV)
Harmonitza i desbloqueja per restablir la nostra energia o força vital (o Ki). D’aquest manera aconseguim una fortalesa i un benestar físic, emocional, mental i espiritual.

60 min / 40€


TÈCNICA METAMÒRFICA

La tècnica metamòrfica és una tècnica vibracional i natural que reconecta a la persona amb el seu període prenatal. Es tracta d’uns tocs molt suaus i subtils que es realitzen a nivell de peus, mans i cap on es recorren diferents punts reflexes de la columna vertebral. Aquesta tècnica és beneficiosa per desbloquejar punts d’estrès i alliberar energies internes que estant estancades i, aquest fet, deriva en problemes emocionals que a la llarga poden causar alguna manifestació física.
La tècnica metamòrfica és una eina molt útil per treballar traumes, tant recents com antics, que es troben de manera inconscient i, d’alguna manera, ens afecta a la nostra vida actual.

Hores concertades (DL-DV)
Ajuda a viure més seranament, incrementant la sensació de benestar i activant l’energia vital, recuperant la salut i alegria.

60 min / 40€

LECTURA DELS REGISTRES AKÀSHICS

Els Registres Akàshics són un magatzem o biblioteca on hi ha tota la informació de cada ésser (events, situacions, pensaments, emocions i accions). És un banc de memòria còsmica on podem accedir i extraure informació d’alt valor per entendre el nostre pas per aquesta vida.
A través de la lectura, es posa en contacte aquesta biblioteca amb la persona interessada que, a través de la formulació de preguntes, podrà obtenir el coneixement que l’ajudarà en la seva evolució personal.

Hores concertades (DL-DV)
Creixament i evolució personal.
60-75 min / 60€


NETEJA ENERGÈTICA

Consisteix a netejar el sistema energètic d’una persona que ho sol·licita. Una persona que necessiti una neteja energètica potser vindrà amb un malestar general o permanent; amb moltes queixes i judicis; hostilitat i ira; potser amb alguna addicció, per exemple. Quan es parla més detingudament amb el client, es poden concretar en els símptomes que poden ser insomni, terrors nocturns, ansietat, irritabilitat, moltes pors, apatia, mandra accentuada, depressió, negativitat, baixa autoestima, descontrol a la vida, cansament físic, mental i o emocional, dificultats econòmiques, allunyaments d’amistats i parella, accidents de poca importància, etc.

Hores concertades (DL-DV)
Aquest procés provoca un canvi profund en ella i consta de netejar, elevar a la llum, curar i protegir tots els cossos de la persona que són l’astral, el àuric, el físic, el mental, l’emocional i l’espiritual.

 

60-75 min / 60€
696 16 55 28 | c/ Lacy nº10 1-2 · 08202 Sabadell