Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/pocionsdelajovita.com/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2252 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/pocionsdelajovita.com/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2256 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/pocionsdelajovita.com/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2903 Un somriure de tot cor. – Pocions de la Jovita

Un somriure de tot cor.

Et lleves al matí i tot el teu voltant et va dient que no estàs centrada. Els esdeveniments passen via del costat fosc, les situacions es compliquen per moments, sembla que no parles l’idioma de sempre, et costa horrors entendre i que t’entenguin. La sensació que el millor que pots fer és tornar a posar-te sota les mantes i escalfor del llit.

Els sentiments de no ser vàlid o no estar fent el que deuries, s’instal·len al teu cos i el rau-rau del nostre disc ratllat preferit agafa màxim protagonisme fent i atraient que el costat fosc estigui amb tu.

I, de sobte, veus un somriure, directe a tu, directe al cor, i tot s’esvaeix. Et tornes a connectar amb la vida, amb veure i observar la gent i el que t’envolta: et connectes amb tu, novament.

No amb els pensaments que t’han acompanyat durant el dia, sinó amb l’alegria de sentir-te viu, amb possibilitats i amb el recordatori de la importància que té que et mirin als ulls, directes a l’ànima i t’hi somriguin. Una benvinguda de nou al joc, sabent que tens totes les cartes per fer la partida del color que la vulguis. Més fosca, quan més introspecció i més deixar fer a les idees restrictives i de sabotatge; amb tons diferents quan et permets mostrar-te, expressar-te des de dins i amb connexió amb tu.

Diuen que mentres somrius de veritat és impossible tenir pensaments negatius cap a tu. Les adversitats es ressolen molt millor si tenim el nostre pensament lliure i no viatjant en bucle sobre idees que no porten enlloc.

Per tant, en el dia d’avui i sempre que te’n recordis, SOMRIU fins al ulls. Al gos, al cotxe que creua, a la conductora d’autobús, al depenent del mercat, a un amic, a la teva parella, fins hi tot a tu.

2018-10-08T19:41:02+00:00
696 16 55 28 | c/ Lacy nº10 1-2 · 08202 Sabadell